Translate

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Διαφήμιση με τα όργια στα Μάλια της Κρήτης!

Κορίτσια κάθε ηλικίας κάνουν στριπτίζ σε μπαρ, κάποιες επιδίδονται σε λεσβιακά ή άλλα ερωτικά παιχνίδια στη μέση του δρόμου, αγόρια απολαμβάνουν τα ερωτικά χάδια αγοριών και κοριτσιών και όλοι μαζί παίρνουν μέρος σε όργια και «αθλήματα» που προκαλούν το κοινό αίσθημα!

Αν νομίζατε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης και της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει κατά των μεθυσμένων νεαρών Βρετανών το γλέντι έχει τελειώσει στα Μάλια της Κρήτης, κάνατε λάθος...

Και αυτό διότι κάποια «πονηρά» μυαλά φροντίζουν μέσω του Διαδικτύου όχι μόνο να διαφημίζουν τα νέα «επεισόδια», αλλά και να υπόσχονται ακόμη πιο ονειρικές νύχτες με σεξ, ποτό και διανυκτέρευση όπου λάχει και όπου σε βρει το ξημέρωμα.

Στην ιστοσελίδα www.malianights.com «όλα επιτρέπονται και όλα είναι δυνατά». Αρκεί ένα απλό σερφάρισμα και μια ματιά στα ημερολόγια Βρετανών -κυρίως- τουριστών για να διαπιστώσει κανείς ότι η περιοχή των Μαλίων περιγράφεται ως «μέρος που έχεις τη δυνατότητα να πιεις φθηνά ό,τι και όσο θέλεις, που μπορείς να απολαύσειςκαθαρό (pure) σεξ ακόμα και σε δημόσιους χώρους».

Σε ό,τι αφορά την ποικιλία των προσφερόμενων «θεαμάτων», αρκεί κανείς να ανοίξει το άλμπουμ των φωτογραφιών. Μεθυσμένες Βρετανίδες χορεύουν γυμνές, άλλες επιδεικνύουν τα απόκρυφα σημεία τους, από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ νεαροί έχουν χάσει τις αισθήσεις τους μες στη μέση του δρόμου, την ίδια στιγμή που οι φίλοι τους δίνουν «παραστάσεις» και επιδίδονται σε όργια τα οποία παρακολουθεί με ενθουσιασμό και το κοινό.

Τα «καυτά» αυτά παιχνίδια περιλαμβάνουν από στριπτίζ μέχρι άλλα, πολύ προχωρημένα παιχνίδια μέσα στο μπαρ υπό τα αδηφάγα βλέμματα των θαμώνων. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ένας: οι διαγωνιζόμενες πρέπει να φέρουν τον παρτενέρ τους σε οργασμό γρηγορότερα από τις «αντιπάλους» ττους!

Το νέο «φρούτο», όμως, είναι τα γκέι μπαρ, στα οποία χορεύουν γυμνοί πάνω στις μπάρες νεαροί άνδρες! Ούτε απ' αυτά τα μπαρ λείπουν οι hot διαγωνισμοί, μόνο που οι πρωταγωνιστές είναι μόνο αγόρια.

Από:
http://trelospapagalos.blogspot.com/2009/07/blog-post_28.html
Espressonews

2 σχόλια:

  1. ola auta pou ginonte sta malia parakalo ginonte kai opou uparxei turismos, giati olo malia kai malia,periseis dolofonisane stin mikono ena nearo oute milia oute axnia,giati eine mikonos etsi, euxaristo gia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει δεν είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο αλλά το τι συμβαίνει στα Μάλια. Τα στραβά και ανάποδα που συμβαίνουν αλλού δεν αποτελούν δικαιολογία για να είναι αποδεκτά και για τα Μάλια. Γιατί να πέρνουμε παράδειγμα την Μύκονο και όχι την Πάτμο ή την Πάρο; Και μια ερώτηση για προβληματισμό. Γιατί μαζέψαμε στα Μάλια αυτούς που έδιωξαν από το Φαληράκι, το Λαγανά, την Αγία Μάπα και ξεσκαρτάρισαν;
    Ας προσέξουμε λίγο περισσότερο τον τόπο μας και δεν θα βγούμε ΤΕΛΙΚΑ χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή