Translate

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Γενικοί αστυνομικοί έλεγχοι, πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας


Ένα "σαφάρι" από γενικούς αστυνομικούς ελέγχους και εξορμήσεις ξεκίνησαν από χθές οι αστυνομικοί, σε Χερσόνησο, Μάλια και Ηράκλειο.



Στην επιχείρηση αυτήν "σκούπα" περιλαμβάνονται πολλοί και συχνοί γενικοί έλεγχοι για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας που στις μέρες μας και κυρίως στις τουριστικές περιοχές πυκνώνει καθημερινά.
Συγκεκριμένα αξίζει να αναφέρουμε ότι γενικούς αστυνομικούς ελέγχους και εξορμήσεις λοιπόν για την πάταξη και τον περιορισμό της εγκληματικότητας έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες οι άντρες της αστυνομίας.
Χθές πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ηρακλείου, στην Χερσόνησο και τα Μάλια καθώς και σε άλλες περιοχές του Νομού μια σειρά γενικών αστυνομικών ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας που μαστίζει τις περισσότερες περιοχές στην σημερινή εποχή.
Στο πλαίσιο των Αστυνομικών επιχειρήσεων στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων και άντρες των ΤΑΕ Ηρακλείου συνελήφθηκαν πενήντα άτομα και βεβαιώθηκαν διακόσιες εξήντα οκτώ παραβάσεις.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
Είκοσι ένα άτομα για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια και τροποποίηση των όρων λειτουργείας τους.
Έντεκα άτομα , σε βάρος τωμ οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Εννέα άτομα για οδήγηση τετράχρονων μοτοποπηλάτων χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.
Τρία άτομα, ιδιοκτήτες γραφείων ενοικιάσεως μοτοσυκλετών για ενοικίαση δικύκλων σε άτομα που στερούνταν άδειες ικανότητας
Δύο άτομα, που οδηγούσαν σε κατάσταση μέθης.
Δύο άτομα, για πράβαση του Νόμου Περι Ηθών και ένα άτομο για κλοπή.

pediada.gr 31.08.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου