Translate

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Χερσόνησο και Μάλια.

Δύο αλλοδαπούς, έναν 35χρονο Αλβανό και μια 25χρονη από την Κροατία, συνέλαβε η αστυνομία, για διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή των Μαλίων.

Οι δύο δράστες όπως διαπιστώθηκε από συντονισμένη επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας, διακινούσαν εδώ και αρκετό καιρό, ναρκωτικά κυρίως στις περιοχές Χερσόνησο και Μάλια, σκορπίζοντας έτσι τον θάνατο. Οι άντρες της αστυνομίας είχαν προχωρήσει σε διακριτική παρακολούθηση των δραστών που τους οδήγησε στην οικεία τους. Μάλιστα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια, στο υπόγειο του σπιτιού όπου διέμεναν, βρέθηκε ένα κιλό και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κρυμμένο σε βαρέλι. Μεταξύ άλλων στην έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη, το χρηματικό ποσό των 1930 ευρώ το οποίο προερχόταν από εμπορεία ναρκωτικών ουσιών καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

Στο Ηράκλειο από την άλλη, συνελήφθησαν επίσης και δύο Αλβανοί 24 και 16 ετών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά, μέσα στην πόλη. Μόλις οι αστυνομικοί τους εντόπισαν κατά τις πρωινές ώρες χθές, στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Στην προσπάθεια και την επιχείρηση ελέγχου των αστυνομικών, τα 2 αυτά άτομα, πέταξαν στο έδαφος μία σακούλα με 20 συσκευασίες ηρωίνης μέσου βάρους 5,64 γραμμαρίων. Παράλληλα στον έλεχγο που τους έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Εξάλλου, τέσσερεις αλλοδαποί, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη, ήταν οι καλλιεργητές της χασισοφυτείας των 828 δενδρυλλίων, που εντοπίστηκε κοντά στο Μακρύ Γιαλό.

Τέλος να πούμε ότι όλοι οι συλληφθέντες των παραπάνω υποθέσεων, του πλούσιου αστυνομικού ρεπορτάζ που υπήρχε κατά την χθεσινή ημέρα, οδηγήθηκαν χθές στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Από : http://www.pediadanews.gr/index.php
Eπιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr

1 σχόλιο:

  1. Πότε ο θύτης είναι θύμα κι πότε το θύμα είναι θύτης, η μήπως υπάρχει μόνο θύμα.

    http://manosbee.blogspot.com/2009/08/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή