Translate

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Ατύχημα, ο θάνατος του Βρετανού στα Μάλια


Σε δυστύχημα αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του νεαρού Βρετανού, που βρέθηκε χθές νεκρός σε οικοδομή στα Μάλια.

Σίγουρα πάντως τόνισε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τις ενδείξεις της νεκροψίας- νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε στο άψυχο σώμα του, παρά για τυχαίο περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 17χρονο.

Ο άτυχος 17χρονος αφού κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, σε μπάρ της περιοχής όπου διασκέδαζε με μια παρέα φίλων του, απομακρύνθηκε ξαφνικά από την παρέα του, θέλοντας να επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Στον δρόμο πρός το ξενοδοχείο, πέρασε από ένα χωράφι, όπου βρισκόταν μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή. Στην προσπάθειά του, να περάσει έναν φράχτη σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, εξαιτίας και της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ που είχε κάνει, παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σε σίδερο που βρισκόταν εκεί. Το χτύπημα απέβη μοιραίο. Καθώς του προκάλεσε ακαριαίο θάνατο.

Οι άντρες του Α.Τ. Χερσονήσου, από την Δευτέρα όπου οι φίλοι του ανακάλυψαν ότι έλειπε για πολλές ώρες, έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Οι άντρες της αστυνομίας ξεκίνησαν μια οργανωμένη επιχείρηση που είχε ως συνέπεια τον εντοπισμό του πτώματος του 17χρονου, σε οικοδομή κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους φίλους του, στην περιοχή των Μαλίων.

Οι νεαροί Βρετανοί είχαν έρθει διακοπές στο νησί για λίγες ημέρες και χθές ετοιμαζόταν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι φίλοι του άτυχου νεαρού, φανερά σοκαρισμένοι από το περιστατικό που συνέβη στον φίλο τους, έσπευσαν να φύγουν από το νησί το συντομότερο δυνατό χθές το βράδυ, επιστρέφοντας με πικρία και στενοχώρια για το μοιραίο αυτό περιστατικό που συνέβη στον φίλο τους και ομοεθνή τους, 17χρονο, κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Και μάλιστα συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα των διακοπών τους.

Eπιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr

Πηγή:
http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-13-09-27-24&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου