Translate

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΜΑΛΙΑ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΘΗΚΕ

Mυστηριώδης θάνατος βρετανού, στα Μάλια



Nεκρός βρέθηκε σήμερα ο 17χρονος βρετανός που είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα, στα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, την Δευτέρα είχε εξαφανιστεί ένας 17χρονος Βρετανός στην περιοχή των Μαλίων.

Στην ανίχνευση της υπόθεσης προσανατολίζονται τώρα οι αστυνομικές αρχές καθώς μυστήριο κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατό του. Πάντως σύμφωνα με την νεκροψία δεν φαίνεται ο βρετανός να έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Ωστόσο η υπόθεση ερευνάται.

Ο νεαρός βρέθηκε σήμερα νεκρός κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στα Μάλια Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πτώμα βρέθηκε εξωτερικά νεοαναγειρόμενης οικοδομής και από την ενεργηθείσα νεκροψία και αυτοψία του χώρου, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Στον τόπο του συμβάντος κλήθηκαν και προσήλθαν ο Ιατροδικαστής και συνεργείο του ΓΕΕ.
Παραγγέλθηκε νεκροτομή του πτώματος. Ενώ η προανάκριση συνεχίζεται να διενεργείται από το Α.Τ. της Χερσονήσου.

Αξίζει να συμπληρώσουμε επίσης ότι, κατά τις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νεαρός εν ονόματι Young Antre, εξαφανίστηκε ξαφνικά. O εξαφανισθείς είχε έρθει για διακοπές την 5.8.09 με ομάδα άλλων δώδεκα ομοεθνών του και διέμεναν σε ξενοδοχείο των Μαλίων. Σήμερα μάλιστα επρόκειτο στις 3.00 η ώρα να επέστρεφαν στην πατρίδα τους.

Η προανάκριση ξεκίνησε αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού βρετανού, από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου. Ωστόσο τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είχε στηθεί από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου σε συνεργασία με άντρες άλλων υπηρεσιών καθώς και της ΕΜΑΚ, μια καλοστημένη επιχείρηση για τον εντοπισμό του βρετανού, που τελικά ναι μέν ευόδωσε αλλά είχε μοιραίο τέλος για τον 17χρονο.

Eπιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr
12.8.09

ΠΗΓΗ:
http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2119:m-----&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου