Translate

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Σε δίκη η 26χρονη που έκανε "μπουρλότο" Βρετανό στα Μάλια.


Δικάζεται σήμερα στο αυτόφωρο Ηρακλείου, η 26χρονη που κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά προχθές σε νεαρό Βρετανό στα Μάλια, μέσα σε μπάρ της περιοχής, όπου διασκέδαζαν χωριστά, αφού πρώτα τον περιέλουσε με ποτό, με αποτέλεσμα ο τουρίστας να υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Η 26χρονη που παραδόθηκε αμέσως στις διωκτικές αρχές, όταν έμαθε ότι αναζητείται, αρνείται τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να κάψει τον βρετανό. Υποστήριξε δε, στην κατάθεσή της ότι ναι μεν παραδέχεται ότι είναι αλήθεια ότι έριξε το οινοπνευματώδες ποτό στο νεαρό Βρετανό, όταν της έκανε ασελγή χειρονομία, αλλά δεν του έβαλε εκείνη φωτιά, να τον "πυρπολήσει". Δεν είχε καμιά τέτοια πρόθεση, να του κάνει κακό. Τον περιέλουσε μόνο με το οινοπνευματώδες ποτό, προκειμένου να καταλάβει και να σταματήσει να την παρενοχλεί, καθώς της είχε γίνει πολύ ενοχλητικός. Ο βρετανός πήρε μόνος του φωτιά στην προσπάθειά του, να ανάψει τσιγάρο με τον αναπτήρα του.

Θα διαφανεί μετά από την δίκη τι θα αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση, η οποία αξίζει να πούμε ότι έχει συγκλονίσει την περιοχή και θεωρείται ως ένα από τα απίστευτα περιστατικά που συμβαίνουν.

Eπιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr
7.8.09

Από: http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2025:-26-qq-&catid=36:topika-nea&Itemid=71












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου