Translate

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΜΑΛΙΑ : ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1



Καλημέρα κ. Δήμαρχε

Το ίδιο θέμα σας το είχαμε θίξει σε παλαιότερη ανάρτησή μας αναφέροντας συγκεκριμένα ότι η κατάσταση της καθαριότητας στην παραλία απέναντι από το νησάκι του ΑΦΕΝΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι απαράδεκτη.

Σας γράφαμε συγκεκριμένα ότι :

«Αν για σας καθαριότητα είναι οι ξαπλώστρες και τα ντους που χρησιμοποιούν οι τουρίστες να βρίσκονται δίπλα στις ακαθαρσίες και τα περιττώματα (κοινώς σκ..α) που αφήνουν το βράδυ οι κλέφτες, οι ηδονοβλεψίες και οι βραδινοί επισκέπτες της παραλίας τότε …ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Και για του λόγου το αληθές σας προσφέρουμε τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες ελήφθησαν ΣΗΜΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

http://malia-crete-kgrek.blogspot.com/2009/08/blog-post_11.html


Το φαινόμενο επαναλήφθηκε στις 16 Αυγούστου και στις 26 Αυγούστου απ’ όπου και οι φωτογραφίες.


Αν το θέαμα είναι αηδιαστικό και αποκρουστικό στις φωτογραφίες για σκεφθείτε τι θα μεταφέρει στην πατρίδα του ο άτυχος τουρίστας που πάτησε τις ακαθαρσίες και αυτοί που φωτογράφιζαν το θέαμα σαν τουριστική ατραξιόν των Μαλίων.

Επειδή συμβαίνει να είμαι πολίτης που σας πληρώνει τέλη καθαριότητας, αλλά και επειδή είμαι φορολογούμενος πολίτης που γνωρίζει ότι η ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ του τουρισμού προσφέρει έσοδα στην πατρίδα μας, έχω φυσιολογικά την απαίτηση ο χώρος στην συγκεκριμένη περιοχή να είναι καθαρός και να μην κινδυνεύει η υγεία μου, η υγεία των παιδιών μου και η υγεία των λοιπών που παροικούν στην περιοχή, από τις ακαθαρσίες που δεν καθαρίζουν οι υπηρεσίες σας.

Τέλος έστω και σαν θερινός κάτοικος της περιοχής έχω την απαίτηση να φροντίζετε όχι μόνο την καθαριότητα του χώρου μπροστά από το σπίτι μου, που έχει καταντήσει δημόσια τουαλέτα, αλλά και τον ευρύτερο χώρο της παραλίας και της θάλασσας που αποτελεί πηγή πλούτου για τον ΔΗΜΟ ΜΑΛΙΩΝ.

Και για να γίνω πιο σαφής η καθαριότητα της παραλίας στον αγωγό που έχετε δίπλα στο ξενοδοχείο SIRENS είναι όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες απαράδεκτη. Τα λιμνάζοντα ύδατα σχηματίζουν εστίες επιβλαβών μικροοργανισμών και κουνουπιών. Απορώ μάλιστα πως δεν έχετε ενοχληθεί από την συγκεκριμένη τουριστική μονάδα.

Νομίζω ότι έστω και καθυστερημένα, αφού η τουριστικήπερίοδος πλησιάζει στο τέλος της, θα πρέπει να ενδιαφερθείτε να βελτιωθεί η κατάσταση με ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου