Translate

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΝΕΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ

Πριν μερικές μέρες αναφέρθηκα στην παραβατικότητα στην κίνηση των τουριστών με τις γουρούνες. Σήμερα θρηνούμε ένα θύμα και αύριο μπορεί να θρηνήσουμε πολύ περισσότερα εκτός και αν ευαισθητοποιηθεί στο θέμα αυτό η αστυνομία Χερσονήσου και η Δημοτική Αρχή Μαλίων. Προς το παρόν ..... και μή χειρότερα....



Νεκρός 20χρονος Βρετανός

στα Μάλια


Τραγικό τέλος γράφτηκε για ένας 20χρονο σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή των Μαλίων, εξαιτίας της απροσεξίας του.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά. Δυστυχώς ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται κυρίως στις τουριστικές περιοχές από τα τετράτροχα οχήματα, κατά την θερινή περίοδο.

Κύνδινος θάνατος αποτελούν οι λεγόμενες κοινώς ως "γουρούνες" που τρομάζουν ιδιαιτέρως τον κόσμο, στο πέρασμά τους. Πολλά τροχαία έχουν καταγραφεί κατά καιρούς με τα τετράτροχα οχήματα να πρωταγωνιστούν και με τουρίστες θύματα. Τα τροχαία αποδίδονται είτε σε αιτίες μέθης, απροσεξίας, έλλειψης αδειών οδήγησης.

Ανησυχία εκφράζει η τοπική κοινωνία αλλά και ο εμπορικός σύλλογος της Χερσονήσου, καθώς ιδιαίτερα την φετινή τουριστική σεζόν το ενδεχόμενο τροχαίων ατυχημάτων καιροφυλαχτεί καθώς εξαιτίας της μείωσης της τουριστικής κίνησης τόσο σε καταστήματα όσο και σε καταστήματα που ενοικιάζουν τετράτροχα, νοικιάζονται από κάποιους ιδιοκτήτες τέτοιων καταστημάτων "γουρούνες", χωρίς να τηρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα αξίζει να πούμε, ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα, στοίχισε την τη ζωή στον νεαρό βρετανό, όταν το τετράτροχο όχημα, το λεγόμενο ως ("γουρούνα") που οδηγούσε συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου, στην είσοδο των Μαλίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος βγήκε με το όχημα που οδηγούσε από παράδρομο στον κεντρικό δρόμο, χωρίς να δώσει την απαιτούμενη προσοχή, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί βρίσκοντας έτσι τραγικό θάνατο, από το μικρό φορτηγό, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το τετράτροχο συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη κλούβα που κινούταν στο 170 χιλιόμετρο του Εθνικού οδικού δικτύου, Χανίων - Σητείας στο ύψος της εισόδου Μαλίων, με κατεύθυνση από την Σητεία πρός Χανιά.

Μετά το μοιραίο αυτό συμβάν που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο ύψος των Μαλίων, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 56χρονου Έλληνα οδηγού του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου. Ενώ να πούμε τέλος ότι διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr
7.8.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου