Translate

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

"Σαφάρι" σε Μάλια και Χερσόνησο για την ηχορύπανση.

Ένα Σαφάρι με εντατικότερους ελέγχους έχουν ξεκινήσει οι άντρες της αστυνομίας Χερσονήσου, σε Μάλια και Χερσόνησο, μετά από καταγγελίες και παράπονα των κατοίκων για ηχορύπανση και για έλλειψη σεβασμού που έχουν κάποιοι από τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων απέναντί τους.
Πολλά και ποικίλα είναι τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των τουριστικών περιοχών, σύμφωνα με μαρτυρίες τους.
Έκκληση για να γίνει κάτι επιτέλους προκειμένου να βρούν λίγο γαλήνη και ηρεμία, επιζητούν από την αστυνομία της περιοχής τους. Ταυτόχρονα ζητούν την συνεχή επιτήρηση και παρέμβαση των αστυνομικών καθώς και καθημερινούς εντατικότερους ελέγχους, κατά την διάρκεια της νύχτας, ώστε να επιτευχθεί έστω και στο τέλος της σεζόν, να αποφευχθούν τα έκτροπα που σημειώνονται καθημερινά στις περιοχές, αναστατώνοντάς και προκαλώντας την οργή και τον προβληματισμό τους.
Μετά από την έκκληση των κατοίκων σε Μάλια και Χερσόνησο, οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, επιδόθηκαν σε ένα συνεχή αγώνα δρόμου συμμόρφωσης, συλλήψεων και "κάθαρσης" όσων προκαλούν προβλήματα, ηχορύπανση καθώς και φασαρίες, έκτροπα και ότι καθημερινά πλέον οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν "έξω από τα σπίτια τους".

Επιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr
17.8.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου