Translate

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Η δίκη της φοιτήτριας που πυρπόλησε βρετανό στα Μάλια

Μετά από δύο αναβολές, για σήμερα έχει οριστεί τελικώς η δίκη της 26χρονης φοιτήτριας, η οποία πυρπόλησε βρετανό τουρίστα σε μπαρ των Μαλίων, επειδή την παρενόχλησε.
Πάντως δεν αποκλείεται να δοθεί και άλλη αναβολή, την οποία ενδέχεται να ζητήσουν οι δικηγόροι του Βρετανού, προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για την υπόθεση.
Στο μεταξύ, τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν κάνει σήριαλ την υπόθεση, δημοσιεύοντας καθημερινά εκτενή ρεπορτάζ για το θέμα, δίχως να διστάζουν μάλιστα να δίνουν χαρακτηρισμούς του τύπου «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα», στην 26χρονη φοιτήτρια.
Από την άλλη, οι κάτοικοι της περιοχής των Μαλίων συγχαίρουν για την γενναία πράξη της, την νεαρή φοιτήτρια, δηλώνοντας μάλιστα ότι βρίσκονται στο πλευρό της. Καθώς έχουν όλοι "απηυδήσει" όπως τονίζουν καθημερινά από τις ανάρμοστες και άσεμνες συμπεριφορές των τουριστών-επισκεπτών της περιοχής τους.
"Tροφή" για αρνητικά σχόλια παγκοσμίως πάντως έχει παροκαλέσει το συγκεκριμένο περιστατικό που αντί να επικεντρωθεί στις συνεχείς προκλήσεις των ξένων προς τους ντόπιους, χλευάζει την συμπεριφορά της κοπέλας, ώς ακραία, σκόπιμη και επιθετική και όχι ως κραυγή αγανάκτησής της, εξαιτίας του συμβάντος και της κακής συμπεριφοράς του νεαρού βρετανού, που την ενοχλούσε, επί πολλή ώρα.

Eπιμέλεια κειμένου Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr
17.8.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου