Translate

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



Επιτυχημένη η παρουσία της Νομαρχίας στις εκδηλώσεις για τον τουρισμό

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου με δράσεις για την προώθηση του τουρισμού και των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού .


Σε τέσσερα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο Νομό βρέθηκαν κλιμάκια υπηρεσιακών παραγόντων από τη Διεύθυνση Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τοπικών Προϊόντων της Νομαρχίας Ηρακλείου την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, καθώς και κρητικά παραδοσιακά κεράσματα και συσκευασίες με έξτρα παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο. Άριστες ήταν οι εντυπώσεις των επισκεπτών στα τέσσερα σημεία που επιλέχτηκαν και συγκεκριμένα το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσού, της Γόρτυνας και της Φαιστού.

Παράλληλα, η Νομαρχία Ηρακλείου σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μαλίων, πραγματοποίησε την ίδια ημέρα στα Μάλια και τη Σταλίδα εκδηλώσεις στις γειτονιές των οικισμών με τη συμμετοχή τοπικών παραδοσιακών συγκροτημάτων. Στις εκδηλώσεις προβλήθηκε η παραγωγή από ρακί και κρασί, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα.

Πηγή:
http://www.patris.gr/articles/166243/102186

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου