Translate

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. στη δημοτική παραλία «Ποταμός», στα Μάλια

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Μαλίων κ. Κωστή Λαγουδάκη, εκπροσώπων της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Μαλίων (ΑΔΕΜ), του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων Με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» κ. Παύλου Σημαντιράκη και της Αντιπροέδρου κας Μαρίας Τζενάκη, η παρουσίαση των Υποδομών Πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. στην Δημοτική Παραλία «Ποταμός».

Οι υποδομές αυτές περιλαμβάνουν την προμήθεια κινητών διαδρόμων πρόσβασης, δύο πλωτών αμαξιδίων και δύο χημικών τουαλετών / αποδυτηρίων. Ο ειδικός αυτός εξοπλισμός έχει αναπτυχθεί στην βραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία» Δημοτική παραλία «Ποταμός», της οποίας διαχειριστής είναι η ΑΔΕΜ.

Η προμήθεια εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Θησέας», και ειδικότερα στο Υποπρόγραμμα 3: «Κοινωνικές και Πολιτιστικές Υποδομές και Δραστηριότητες», Μέτρο 3.11: «Οριζόντιες δράσεις – Υγεία – Πρόνοια – Αντιμετώπιση κοινωνικού αποκλεισμού», το έργο «Υποδομές Πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. στις παραλίες του Δ. Μαλίων» με προϋπολογισμό και πίστωση έτους 2009 45.000€. Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Μαλίων, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση του (ΑΔΕΜ), τον καθιστά πρωτοπόρο σε όλη την Κρήτη, αφού αποτελεί τον μοναδικό παράκτιο Δήμο του νησιού που έχει εντάξει μέχρι στιγμής ανάλογο έργο στο Πρόγραμμα «Θησέας» και έχει αναπτύξει τέτοιες υποδομές.

Πηγή:

pediadanews.gr

http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2477:-lr-&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου