Translate

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ





Ξεκινούν δυναμικά με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουγό Θόδωρο Αγγελόπουλο και οι καλοκαρινές φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Μαλίων.

Ο Δήμος Μαλίων, τιμά και αφιερώνει στο μεγάλο δημιουργό του κινηματογράφου Θόδωρο Αγγελόπουλο, τον φετινό Κρασανό Κύκλο, σύμφωνα με τον δήμαρχό της περιοχής κ. Κώστα Λαγουδάκη.

Στις 30 και 31 Ιουλίου, με την αυτοπρόσωπη παρουσία του Θόδωρου Αγγελόπουλου, θα διαδραματιστεί στο Κράσι μια διημερίδα γεμάτη πνευματικότητα, προβολή αποσπασμάτων από τις ταινίες του και αναλύσεις από διακεκριμένους ομιλητές πάνω στο συνολικό έργο και τη προσφορά του, καθώς και μουσική της συνεργάτιδας του Ελένης Καραΐνδρου.

Πηγή:

http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6941:a-------&catid=36:topika-nea&Itemid=71





Σχόλιο μας:

Θα περιμέναμε κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Μαλίων να ενδιαφερόταν για ανάλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις και στην πόλη από την οποία ονοματίστηκε ο Δήμος.

Προς το παρόν αρκούμεθα να παρακολουθούμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των χουλιγκάνων των Μαλίων που προβαίνουν σε πλείστες όσες χυδαιότητες και βαρβαρισμούς.

Σχετικό δείγμα αυτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων (σχετικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω) είναι οι βανδαλισμοί που έγιναν στο γνωστό εκκλησάκι των Μαλίων στις 19 - 21 Μαϊου 2010 από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες με την σπασμένη πόρτα, το χαμένο καμπαναριό και τα δείγματα πολιτιστικής γραφής στους τοίχους.











Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι θεοσεβούμενοι που, όπως πληροφορηθήκαμε, φρόντισαν να επισκευάσουν τις ζημιές με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου