Translate

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;;!!!!!


Συνελλήφθησαν την Τρίτη 20 Ιουλίου, στα Μάλια, 3 τσαντάκηδες που εκκρεμούσαν εις βάρος τους κλοπές, καθώς βουτούσαν τσάντες από ανυποψίαστα ζευγάρια στις παραλίες των Μαλίων.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, στην σύλληψη 3 ελλήνων ηλικίας 15,23 και 28 αντίστοιχα, προχώρησαν χθές το πρωί, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, καθώς σε βάρων των συλληφθέντων είχε σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα αξίζει να αναφερθεί ότι, στα πλαίσια καταστολής κλοπών που λαμβάνουν χώρα κατά τις πρωινές ώρες στην παραλία Μαλίων σε βάρος αλλοδαπών κυρίως τουριστών κατά τις οποίες άγνωστοι δράστες προποιούμενοι τους λουόμενους, αφαιρούν τσάντες από ζευγάρια νεαρών αλλοδαπών τουριστών, εντοπίστηκαν εκεί κοντά και την Τρίτη 20 Ιουλίου το πρωί, οι δράστες που βουτούσαν τις τσάντες από τους ανυποψίαστους τουρίστες.
Τότε εντόπισαν ανωτέρω τόπο τον 15χρονο, να έχει στην κατοχή του μια γυναικεία τσάντα, την οποία είχε αφαιρέσει από άγνωστη μέχρι στιγμής παθούσα, ο οποίος σε σχετικό έλεγχο τράπηκε σε φυγή πετώντας στο έδαφος τσάντα που κρατούσε.
Η Τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 27 ευρώ και προσωπικά είδη κατασχέθηκε, για την οποία όμως δεν έχει προσέλθει στην υπηρεσία της αστυνομίας να καταθέσει κλοπή η ιδιοκτήτριά της.
Επίσης στην συνέχεια, εντοπίστηκαν χθές στις 5.00 στο ίδιο σημείο, ο ανωτέρω 23χονος με τον 28χρονο, οι οποίοι από κοινού, επιχείρησαν να αφαιρέσουν τσάντα ζευγαριού που βρισκόταν στην παραλία, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν πράξη τους, καθόσον αντιλαμβανόμενοι τους Αστυνομικούς, άφησαν την τσάντα, τράπηκαν σε φυγή, για να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν σε μικρή απόσταση.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 28χονου δράστη - τσαντάκια, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πλησίον της παραλίας των Μαλίων, ανευρέθηκε και ο ανωτέρω 15χρονος ο οποίος και συνελήφθη.

Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr


Πηγή:
http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6911:2010-07-21-10-25-01&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Σχόλιο:

Αληθεύει ότι αφέθηκαν ελεύθεροι;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου