Translate

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Έκρηξη σε κάβα ποτών στην περιοχή των Μαλίων




Άλλο ένα περιστατικό έκρηξης σε οινοπνευματοποτίο αλλοδαπού αυτή την φορά ήρθε να αναστατώσει από το Σάββατο τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Μαλίων.


Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή, το Σάββατο.

Ο λόγος για σοβαρές αλλά μικρής εμβέλειας υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε κατάστημα πώλησης οινοπνευματωδών ποτών στα Μάλια, από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος είχε τοποθετηθεί εκεί και εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μέσα
στον περιφραγμένο αύλειο χώρο της επιχείρησης, η οποία ανήκει σε 44χρονο αλλοδαπό.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες για την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Άκαρπες αλλά συνεχείς είναι οι έρευνές τους λοιπόν, ωσότου βγάλουν κάποιο συμπέρασμα από τα δεδομένα που έχουν, άλλα που προκύπτουν και γενικά όλα όσα εξετάζουν.
Ερευνούν και εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα μήπως η εν λόγω επίθεση κρύβει άλλες προθέσεις.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε η έκρηξη σύμφωνα με την αστυνομία - στο περιβάλλοντα χώρο της κάβας.

Η επιχείρηση ανήκει σε αλλοδαπό και εξετάζεται το ενδεχόμενο επίθεσης από ομοεθνείς του ή αν είχε εχθρούς ή ακόμα και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες ή να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την επίθεση. Στο μεταξύ μπορεί και να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά, ενδεχομένως. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία της Περιοχής.

Προανάκριση διενεργούν τέλος οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση.

Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr


Πηγή:
http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7019:2010-08-02-07-50-40&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου