Translate

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕΤσιτσίδι βγαίνουν στα Μάλια!
Απανωτά τα περιστατικά από Βρετανούς τουρίστες

Του Θάνου Περβολαράκη

Της μόδας τείνει να γίνει γι αυτό το καλοκαίρι η …αδαμιαία περιβολή από νεαρούς Βρετανούς οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους στα Μάλια αυτή την περίοδο.

Και χθες το πρωί όπως και πριν από λίγες ημέρες αστυνομικοί από το τμήμα της Χερσονήσου και άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού τουρίστα, ο οποίος κυκλοφορούσε γυμνός στον παραλιακό των Μαλίων κι επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα στους περαστικούς.

Οι διωκτικές Αρχές ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί για μία παρέα αλλοδαπών τα μέλη της οποίας κυκλοφορούν όπως... τα γέννησε η μάνα τους.

Εκτελώντας περιπολίες οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είδαν αρχικά δύο νεαρούς να προχωρούν προς το ξενοδοχείο τους ντυμένοι, αλλά κι εμφανώς μεθυσμένοι. Όταν τους ρώτησαν οι ξένοι εκδρομείς απάντησαν πως πηγαίνουν για ύπνο και συνέχισαν το δρόμο τους.

Λίγα μέτρα παραπέρα εθεάθη ένας 22χρονος ο οποίος κυκλοφορούσε γυμνός και δε λογάριαζε τις παρατηρήσεις που του έκαναν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής για να καλύψει τη γύμνια του. Παρά το γεγονός ότι κάτοικοι της περιοχής του έδωσαν ένα παρεό, ο 22χρονος το χρησιμοποίησε για λίγο, στη συνέχεια όμως πέταξε κι αυτό όπως και τα ρούχα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύλληψή του νεαρού από τη Μεγάλη Βρετανία δεν έγινε ούτε σε κάποιο απόμερο σημείο, ούτε και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο νεαρός εκδρομέας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί, γύρω στις 9.30 π.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική καταγγελία έκανε λόγο για περισσότερα από ένα άτομα που κυκλοφορούσαν χθες το πρωί χωρίς ρούχα στον παραλιακό των Μαλίων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν μονάχα τον 22χρονο.

Ο ίδιος όταν οδηγήθηκε στο τμήμα δεν μπορούσε σύμφωνα με πληροφορίες να αρθρώσει -λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ- ούτε λέξη για να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ο συλληφθείς είχε έρθει στην Κρήτη πριν από λίγες ημέρες για διακοπές στα Μάλια και επρόκειτο να αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την πατρίδα του.

Οι βόλτες γυμνών εκδρομέων δεν είναι πρωτόγνωρη για την περιοχή των Μαλίων στη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν και τα πρωτεία έχουν οι Βρετανοί, υπήρξαν περιπτώσεις αλλοδαπών κι άλλων εθνικοτήτων οι οποίοι συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο.

Από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν αυτή δύο Άγγλων μισθοφόρων οπλιτών οι οποίοι συνελήφθησαν επειδή κυκλοφορούσαν γυμνοί στα τέλη Ιουλίου του 2006, ενώ προκαλούσαν τους περαστικούς με χυδαίες εκφράσεις και χειρονομίες.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ιδιαίτερη για δύο λόγους: αφενός διότι οι συλληφθέντες ήταν μέλη βρετανικής ειρηνευτικής αποστολής που βρισκόταν στο Ιράκ και αφετέρου γιατί προκάλεσε μία ξενοδόχο της περιοχής, λέγοντάς της «εάν της αρέσει το θέαμα».

Μάλιστα για τη σύλληψή του τότε ένας αστυνομικός κι ένας ταξιτζής πάλεψαν μαζί του για να τον ακινητοποιήσουν. 

Πηγή:
http://www.patris.gr/articles/203868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου