Translate

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Λύση για τα τετράτροχα μηχανάκια και για το τουριστικό λιμάνι των Μαλίων ζήτησε ο Δήμαρχος Μαλίων από την Α. Γκερέκου στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Λύση στο θέμα του τουριστικού λιμανιού των Μαλίων ζήτησε ο Δήμαρχος της Περιοχής από την Υπουργό Τουρισμού και Πολιτιτισμού κ. Γκερέκου, στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαν μεταξύ τους, με αφορμή την συνάντησή τους στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου.
Για την ακρίβεια, ο λόγος για μια συνεργασία που είχε ο Δήμαρχος Μαλίων κ. Κωστής Λαγουδάκη, με την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης στο Βερολίνο. Όπου και αντάλλαξαν πολλές απόψεις για διάφορα ζητήματα. Ο κ. Λαγουδάκης ανέφερε στην υπουργό, το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργούν οι παράνομες εκμισθώσεις των τετράτροχων μοτοσυκλετών(γουρούνες) και επεσήμανε το νομοθετικό κενό από την πλευρά του Υπουργείου της, το οποίο από το 2005 μέχρι σήμερα δεν έχει καλυφθεί. Ζητώντας την βοήθεια και την παρέμβασή της, ώστε να βρεθεί επίλυση στο συγκεκριμένο ζήτημα που ταλαιπωρεί την περιοχή και τους δημότες της.
Επίσης της ζήτησε τέλος, την επίσπευση των διαδικασιών για την αποπεράτωση του τουριστικού λιμανιού των Μαλίων που όπως είναι γνωστό οι εργασίες του έχουν σταματήσει από το 2000.
Η συνεργασία τους πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα. Ενώ αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα εξελίξεις ανάλογα με τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει το Υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού και η ίδια η υπουργός που ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Μαλίων πλήρως περί των παραπάνω ζητημάτων.


Επιμέλεια Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr


ΠΗΓΗ:
http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5414:2010-03-22-14-48-47&catid=36:topika-nea&Itemid=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου