Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Στις 23 Μαΐου η δίκη για την “πυρπόληση” Βρετανού σε μπαρΤου Θάνου Περβολαράκη

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για την 26χρονη Ηρακλειώτισσα που κατηγορείται ότι περιέλουσε νεαρό Βρετανό με σαμπούκα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα δευτέρου βαθμού το περασμένο καλοκαίρι στα Μάλια.

Η ακροαματική διαδικασία μετά την αναβολή που είχαν ζητήσει οι δικηγόροι του 23χρονου Βρετανού είχε οριστεί να γίνει στις 13 Μαίου του 2010 ώστε ο 23χρονος να έχει αποθεραπευτεί πλήρως προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα για να καταθέσει στη διάρκεια της δίκης.

Όπως έχει γράψει η «Π» από τις καταθέσεις των δύο «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης δίδονται διαφορετικές διαστάσεις στα γεγονότα εκείνης της βραδιάς.

Η νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο αρνείται ότι έβαλε φωτιά στον Βρετανό και ισχυρίζεται ότι ανεφλέγη μόνος του, στην προσπάθειά του να ανάψει ένα τσιγάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς είπε ότι το βράδυ της 4ης Αυγούστου γύρω στις 2 το πρωί είχε πάει στο μπαρ «Ηλέκτρα» με την ξαδέρφη της και έναν φίλο της.

Αρκετή ώρα μετά σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, την πλησίασε ο Βρετανός ο οποίος πρόσεξε όπως είπε ότι ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, το μπαρ ετοιμαζόταν να κλείσει και οι μοναδικοί πελάτες ήταν τα μέλη της παρέα της. Ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε βγει έξω από τα μπαρ γιατί γινόταν μία φασαρία σε κοντινό σημείο και η ίδια μαζί με τους φίλους της περίμεναν τον υπεύθυνο να επιστρέψει προκειμένου να τον χαιρετήσουν και να φύγουν.

Η 26χρονη κατέθεσε πως κάποια στιγμή κρατούσε ένα ποτό στο χέρι της και κατευθυνόταν προς την έξοδο για να δει εάν επέστρεψε ο υπεύθυνος του μπαρ. «Τότε ένιωσα κάποιον να με χαϊδεύει. Με το ένα χέρι μου έπιασε το στήθος και με το άλλο του χέρι έπιασε τα οπίσθιά μου».

Όπως είπε στη συνέχεια, τα έχασε και ενστικτωδώς έριξε το ποτό της στο πρόσωπο του Βρετανού.

«Βγαίνοντας εκείνος από το κατάστημα και σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων τον είδα να καίγεται στο στήθος. Ο φίλος μου ο Πέτρος παρενέβη και του έσβησε τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί επάνω του» είπε

Από την άλλη πλευρά , χωρίς κανένα λόγο υποστηρίζει ο 23χρονος τουρίστας ότι του επιτέθηκε και τον έκαψε η 26χρονη Ηρακλειώτισσα μέσα στο μπαρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι καθόταν στο μπαρ και όταν άλλαξε θέση είδε την 26χρονη, την οποία περιέγραψε στην κατάθεσή τουως μελαχρινή, με ίσια μαλλιά ως τους ώμους και αδύνατη. «Κρατούσε στα χέρια της ένα μπουκάλι που πιθανόν περιείχε αλκοόλ. Μόλις με είδε που κοίταξα προς την πλευρά της , μου έριξε αναίτια το αλκοόλ που υπήρχε στο μπουκάλι που κρατούσε. Το αλκοόλ από το στήθος μου έτρεξε μέχρι την κοιλιά και πριν προλάβω να αντιδράσω άναψε αναπτήρα που κρατούσε και τον ακούμπησε όπως ήταν αναμμένος στο στήθος μου» φέρεται να είπε ο Βρετανός για το πώς πήραν φωτιά τα ρούχα του και κάηκε και ο ίδιος.

Πηγή:
http://www.patris.gr/articles/175212/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου